Okulumuzda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Yapıldı

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı okulumuzda düzenlendi. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikle, şiirler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu koro dinletisi ve orotoryo gösterisi gerçekleştirildi. Programın hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnet ve şükranla anıyoruz.

18.03.2024 212

18-03-2024